Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Svalövs BK

Svalövs IP
25 september 2021
10:00

IK Wormo blå/vit

Referat

Referat: Svalövs BK - IK Wormo blå/vit

Solig morgon med lite kylig höstvind perfekta förutsättningar för fotboll! Blå grabbar som redan under uppvärmningen verkade taggade - bara Linda som i vanligt ordning är morgontrött.
Och.......uppvärmningen visade sig vara ett tecken över hur grabbarna skulle spela. Ibland bara händer det - när man som tränare får se tydligt hur det man stått och tjatat om, tränat på, förevisat och förevisat igen bara sätter sig. Bara är där. De blåa killarna satte verkligen fart och stundtals var det bara att njuta av explosivitet, passningsspel och en anfallsvilja!! Det var verkligen en blå period men tyvärr kom bollen inte in i mål. Svalövs målvakt var ett bra hinder. Yosef i vårt mål hade inte så många skott på sig.

Andra perioden blev då snarare svart och gul och några mål trillade in bakom Abdullah som visade både snygga benparader och annat. Elmin fick in en snygg frispark! Rafflande spänning!

Tredje perioden var då riktigt spännande. Mimo ställde sig mellan stolparna och tog både en straff och en snygg Svalövfrispark : ). Svalöv drog längsta strået idag med ett mål mer men vilken spännande tillställning. Och Linda.....
Linda var sjuuuuuukt nöjd över killarnas inställning och spel!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Abdullah Al kaii 1 0 0 0 0 0
Mohammed Sherif 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng